18 FEBRUARY 2018

The goal of the event is to complete the uphill challenge climb as fast and as much as possible within 4 hours and to raise as much money as possible for the charity.


Het doel van dit even is om zo vaak mogelijk de route te beklimmen in 4 uur en daarbij zoveel mogelijk geld op te halen voor het doel.

8 APRIL 2018

The goal of the event is to complete the cycling (12-20KM), walking (6-8 KM) and swimming (1.2 KM) routes. A combination of Walk & Swim and Ride & Swim is possible.


Het doel van het evenement is om de fietsroutes (12-20 km), of het wandelen (6-8 km) of het zwemmen (1,2 km) te voltooien. Een combinatie van Walk & Swim en Ride & Swim is ook mogelijk.

JOIN THE TEAM

Want to join the team? Please send an email to vrijwilligers@ridefortheroses.org


Wil je deel uitmaken van het team? Stuur dan een mail aan vrijwilligers@ridefortheroses.org

PHOTO GALLERY

Stap 1

Inschrijven voor de Uphill Challenge, voor slechts $20 fiets je mee en ontvang je een Uphill Challenge fietsshirt.

Stap 2

Je zoekt sponsoren die jou per rondje sponsoren, je spreekt een vast bedrag per rondje af of een vast bedrag voor de hele challenge.

Stap 3

Trainen!

Stap 4

18 Februari 2018 zoveel mogelijk keer omhoog en omlaag bij Sabadeco West.

Stap 5

Het totaalbedrag wat je hebt opgehaald komt ten goede aan stichting Ride for the Roses, ter ondersteuning van kankerpatienten op Bonaire.

Meld je aan voor het Uphill Challenge Facebook Event
en laat zoveel mogelijk vrienden zien dat je meefietst!

Ride for the Roses Bonaire

De in januari 2016 opgerichte Stichting Ride for the Roses Bonaire organiseert op zondag 8 april 2018 van 07.00 tot 12.00 uur 's ochtends voor de tweede keer een Swim, Walk and Ride against Cancer, dit keer bij het Eden Beach Resort en Spice Beach Club. Heel Bonaire kan zijn solidariteit tonen met kankerpatiënten, hun dierbaren en nabestaanden door voor USD 15,- mee te lopen, mee te zwemmen of mee te fietsen. Ben je echt sportief dan kun je voor USD 20,- de Walk en Swim of de Ride en Swim combineren. De swim start tegenover ‘Kas di regatta’ en eindigt bij Sunset Beach.


In navolging van de gelijknamige stichtingen op Curaçao en in Nederland zamelt de stichting Ride for the Roses Bonaire (RftR) geld in voor het Prinses Wilhelmina fonds op Bonaire (PWF). Dit fonds maakt mensen op verschillende manieren bewust van kanker, helpt en ondersteunt kankerpatiënten en hun familieleden. Noritza Rosalia, de voorzitter van PWF Bonaire heeft er haar levenswerk van gemaakt: Kanker is een ziekte die zo ontzettend veel levens heeft geëist. Ride for the Roses Bonaire geeft ons de middelen om deze ziekte te helpen voorkomen en de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten en hun naasten op Bonaire te bevorderen”. Al hebben verschillende sponsoren de Swim, Walk and Ride against Cancer op 8 april al hun steun betuigd, spant hoofdsponsor ORCO bank NV de absolute solidaire Fight- against-Cancer-kroon.

Directeur Kenneth. R. Canword ondersteunt de organisatie door onder andere voor de komende drie jaar middelen beschikbaar te stellen. Daarnaast droeg ORCO bij aan de oprichtingskosten en ondersteunt de bank RftR Bonaire bij de kick-off en andere activiteiten. ORCO BANK draagt de werkzaamheden van het Prinses Wilhelmina Fonds een zeer warm hart toe. De bank ziet het als zijn taak het bewustwordingsproces, dat kanker in veel gevallen te genezen is, te ondersteunen. Het welzijn en de gezondheid van de gemeenschap van Bonaire zijn immers van levensbelang.” Aldus Kenneth Canword namens ORCO BANK. Dit evenement georganiseerd door RftR op Curacao is door de jaren heen uitgegroeid tot een groot succes. Ride for the Roses Curaçao heeft met behulp van deelnemers, sponsoren als ORCO en donateurs het verschil kunnen maken. RftR Bonaire heeft vorig jaar met jullie hulp bewezen dat we dit succes konden herhalen op Bonaire!


Iedereen die meedoet aan deze Swim, Walk, Ride against Cancer op 8 april bij Eden Beach Resort en Spice Beach Club krijgt een t-shirt, een tas en een aandenken bij de finish. Op de verschillende trajecten en na afloop zorgt Ride for the Roses voor non-alcoholische dranken en fruit. Dus wees solidair, geef je online op of koop je kaarten bij de bestuursleden van de St. Ride For The Roses Bonaire.

  • FEBRUARI - APRIL 2018

    Ride for the Roses + Uphill Challenge

  • APRIL 2017

    Ride for the Roses + Uphill Challenge

  • JANUARI 2016

    Ride for the Roses

Ride for the Roses Bonaire, Started on January 7, 2016

Stichting Ride for the Roses is voor hun inkomsten geheel afhankelijk van sponsors en donateurs. Wil je ook onze aankomende evenementen op 23 april sponsoren? Stuur een email naar sponsors@ridefortheroses.org

Stichting Ride for the Roses is voor hun inkomsten geheel afhankelijk van donaties. Particulieren, zoals jij en ik, kunnen een machtiging geven voor een standing order, automatische overschrijving aan je eigen bank, om maandelijks een bepaald bedrag over te schrijven naar een van de bankrekeningen van de Stichting Ride for the Roses. Wil je donateur worden? Stuur een email naar contact@rideforthesores.org

STICHTING RIDE FOR THE ROSES BONAIRE
----------
ORCO Bank Account # 760.400.0195
Swiftcode ORBABQBON
----------
MCB Account # 411.349.07
Swiftcode MCBKBQBN